nuffnang

Saturday, December 3, 2011

Yehaaaa!




Assalamualaikum dan selamat hari sabtu!

Welcome back my blog..muahhhh muahh muahh! Akhirnya kamu muncul jua setelah beberapa minggu diremove oleh blogspot. Kepada blogspot, TERIMA KASIH banyak-banyak berjuta-juta lemon sebab kembalikan blog buruk lagi huduh saya ni. ohoiii~






Nota jari: Semakin lama anda tinggal dirumah, semakin boolatt la anda..muahahaha! bulat giler muka pakai shawl :P

10 comments:

lynnz said...

wow, pakai shawl........ hehee

athirahmazlan said...

hahaha tipu jerr..sebenarnye tudung bawal yang di-renovate jadi shawl..keh3

*bosan duk umahh*

munirah said...

bolat kalo comel takpe :)

athirahmazlan said...

makin bolat dan bolat dan bolat lagi..ihikk

アヌムちゃん said...

boolat comeii xpe..heeee

athirahmazlan said...

haha akak jepun comeii..hewhew

AzLinDa AzHar said...

hai awak....kite dah jadi follower awak..heeee
same lah kite duk umah xde kije..
try gak pki shawl...
booolllllllaattttttt jugak...hee

athirahmazlan said...

eh..eh..haa..alaa maluuu.
mekasih follow ya~

Anonymous said...

thirah hehe cne blog boleh kena remove slalu gak dgr pastu cne muncul balik hehe

-dr.cinta mls sign in :)

athirahmazlan said...

cik dr cinta:

tak tau ler.Masa nk sign in tu memang xleh. Blogspot block terus. Search url blog kat google pun xleh. Dy bgtau blog tu dah kena remove atas sebab2 tertentu. Kiranya mcm ada yang x kena dengan blog kita la..Pastu,lepas 2 minggu baru boleh sign in balik lepas hantar email kat blogspot. Ntah la.. Blogspot ni jeles kot.hehehe

By the way, thanks yer sudi singgah.hehe malu tirah..ahakss
^__^