nuffnang

Wednesday, October 31, 2012

Perihal Perut


Assalamualaikum dan selamat hari Rabu!


Okay, pagi tadi baru habis paper EDU: Teknologi dalam Pengajaran dan Pembelajaran yang soalan macam nak jadi photographer padahal belajar kat maktab nak jadi cikgu dan super payah soalan subjektif dia dengan perut yang lapar mujur dapat isi semua jawapan hoi ! Fuhhhh! 
*tahniah anda berjaya membaca dengan 1 nafas*


Tahukah anda bahawa apabila kita menjawab soalan peperiksaan dalam keadaan yang lapar boleh menyebabkan kita tidak dapat memberikan fokus tahap maksimum? Ya, inilah yang terjadi kepada iolls pagi tadi. Padan muka sape suruh tak bekpes?


Jawab soalan objektif okay lagi tapi sampai soalan subjektif pehh pehh pehh tetibe teringat kekasih lama beb! Lama tak lama jugak la..tapi agak lama la..tapi lama jugak la mengelamun cari idea nak goreng jawapan wahahah ape den merepek ni.


*Arghhhh time rajin nak update blog ni perut buat hal pulak. Kejap eaaaa....


Okay, i'm back ! (Puiiihh,..back pon nak bagitau ker? )

Haa..kat mana kita tadi? Oh, pasal tetibe teringat kekasih lama tu kan? Ya, tidak syak lagi beliau sangat hensem. Sapa tengok pasti tergoda beb! Iolls selalu balik rumah tiap-tiap minggu sekarang and bajet nak jumpa dia la. Tapi sokmo dok jumpe pong. *Sokmo is SELALU ye kawang-kawang pantai baratku. Frust gila dah berminggu-minggu tak jumpa wehh. Serius rindu weh. Rindu pun tak serius macam gini. -,-

Nak tengok rupa dia macam mana? Jap ye iolls cari dalam file laptop ni haa..






Baiklah uolls boleh scroll sekarang....















Yes..yes..yes.. teruskan men-scroll...









MEMPERSEMBAHKAN KEKASIH LAMA YANG JARANG KETEMU...




MR. ZINGER DOUBLE DOWN! (*Gambar paling lazat yang berjaya ditemui)

Tell me bebeyh,..sape yang dah pernah rasa?? Tell me! Tell me! Sedap tak??? I mengidam ni... T__T



Yeayyyy! siap satu entri mengarut! Ramai-ramai jerit yeayyyyy!

Esok paper PSV3107. Doakan ye! :)

K.Bye

6 comments:

NorFarahin@aien said...

hehe
ambe pown ad mslh prut gak
mslah prut ske sgt wt bnyi macam2 lw lapaq than gaban..
huhu

*sedap sgt kan mgoreng lam dewan td..nak hangit paper..huuu :P

ad said...

xdek keje benor..
hahahahha~~
ko buat aku lapar tuk next paper ptg neh..
gudLuck darlim!!!

lynnz said...

tirah,,, ritu nk ajok g makan nie laah, tp mcm rushing lok pg ahad tuuu.. :(

sob sob xdang jupe goppp.. huhuuu

athirahmazlan said...

Ain: Herherher...dewan sokmo bau hangit.. terbakor :P

athirahmazlan said...

Ad a.k.a ticer dalila: wahahah i serius mengidam ni...
Good Luck too!hehe :)

athirahmazlan said...

Lynnz: Whoahhh..yeke?yeke?yeke? ruginyerrrrr.huhu Sokmo gitu op?
makan doh? sedap dok?