nuffnang

Wednesday, October 23, 2013

G = Gebu



Assalamualaikum dan selamat hari Rabu.



Setelah 7 bulan tak update blog hari ni tetibe ade mood. Em, macam biasa mood untuk update hanya akan ada bila tiba musim peperiksaan. Yaaa, peperiksaannnnnn. Ulangkaji malas, tapi update blog boleh pulak kan. 

Ehem, sebenarnya takda ape pun nak update sebab tak tahu nak share pasal ape. Tapi saya tahu ada orang selalu stalk blog ni.muahahaha Ya Allah ape atiroh mengarut ni bajet blogger hot ewwwww.

So, tahun depan dah nak final year dah. Dan paling perit adalah praktikum 3 BULAN. Saya, baby Pijah dan baby Suraya bakal berpraktikum di Sekolah Kebangsaan Seri Budiman 2, Kuala Terengganu. InsyaAllah. Doakan semuanya baik-baik sahaja :)

Macam biasa kalau praktikum tak sah kalau tak jumpa budak montel, gebu, tembam nak cubit-cubit. Mengikut pengalaman setelah dua kali berpraktikum semua budak-budak sekolah rendah ni cumel cumel belaka. Tiap-tiap hari paling koman akan cubit pipi seorang budak. Budak montel adalah mangsa yang selalu dicubit di bahagian pipi. Cikgu tak jahat cuma cikgu geram je.vahvahvah

Contoh budak gebu+montel+cumel. SK Losong.

Byep!






2 comments:

MamaHarriz said...

Good luck ye berpraktikum :)

Sobri Yaacob said...

siapakah yg sellau stalk blog ni..mesti popular bloh nikan..