nuffnang

Friday, May 25, 2012

Cuti-Cuti Mesia :)

Assalamualaikum dan selamat hari Jumaat penghulu segala hari.


AWAS. INI ADALAH ENTRI PENDEK
(Post terakhir di Semester 3. wehoooo ~)

Memangdangkan exam final untuk semester 3 sudah habis. Budak2-budak maktab atau sekarang dikenali sebagai IPG (Institut Pendidikan Guru) di seluruh mesia akan bercuti selama 3 minggu. Pehhh! Over kan kami. Dak sekolah cuti 2 minggu je. Bakal-bakal guru pulak yang lebih-lebih.haha.

Tempat duduk di belakang adalah paling ohsemmmmm!!!


Baiklah. Banyak plan cuti 3 minggu ni sebenarnya.
Tapi xleh bagitau dalam blog ni lagi takut tak jadi pulak. :)

Tengah tunggu dedi datang ambik. Rasa macam nak update blog. Aiseymennn rindu kat bilik no29 la pulak pasni. *lambai-lambai tangan*

Go Biru! Penuh khazanah kat board.. -__-"




Ohhh lupa! hari ni birthday Fathia anak sedaraku yang tercomelsss. Happy Birthday yang ke-1 tia demokkk... !

Eeeee! geram!

Yeay! Tia dah reti jalan..hebat betul coach dia. Abi tia duk bersantai dalam kete pulok :P




Nota Jari: Kepada semua KDRI-an, tunggu kemunculan Athirah yang baru yer. InsyaAllah korang akan ikut macam tirah pasni.hehe Juga kepada classmate PSV Semester 3, jaga diri, jaga akhlak. Doakan kita dapat result yang terbaik! Jumpa di semester 4 nokssss! haha  Yeay! siap 1 entri >_<

8 comments:

lynnz said...

comelssss sngt fathia!
setahun doh, tp dop ajim jupe ag.

huhu~

ehhh sedakkk ngak cuti 3 mggu.
sy dop balik sbb kene setel bnyk keje lu. final sudaaa dekat. nervous2. wi ket kate2 semangat. hehe.


kim slm ke tia.

hepi befday tia.
hepi befday auntie tirah. eheh :)

EFEO said...

Hehe, moga kjyaan milik bersama.
InsyaAllah :)

sebelum trlupa nak wish,
Selamat Hari Lahir yg ke 22, opps 21.
22 thats me.

athirahmazlan said...

Lynnz: Tula awak x rajin ag jupe tia op? Saye pon payoh gok nok jupe. Sebab ibu dia keje tekpun.

Kalo nak jupe mari ah hari raye nih! InsyAllah dia adeee!hehe

Eh,awk terima kasih yeww~ triple awk wish ke saye fon,fb&blog! satu ag tertinggal...SKYPE!haha

Luv You! ♥♥♥♥

athirahmazlan said...

EFEO: Ah! Tenkiuuu InsyAllah Amin~ Lepas nih debor tunggu result la pulok kan?hehe

Selamat bercuti yeww~

Tq again Farah Lee maktab! haha :P

-gedek! said...

Uncle sedang tadah tangan berdoa....

athirahmazlan said...

Uncle Gedek: Terimakasih uncle. Berdebar tunggu result nih. nasib baik cuti 3minggu.keh3 :)

-gedek! said...

kalau masa sekoalh, orang yg suka dudok belakang tu yang paling nakal atau gengster!

athirahmazlan said...

Yeke? haha saya memang gangster.muehehe :3